-
Warsztaty: „Pizza zwana plackiem”- 22.04.2023
Zapraszamy na warsztaty z robienia pizzy na grillu, prowadzone przez najlepszego specjalistę w tej dziedzinie – Jerzego Sobieniaka. Dowiesz się, jak wybrać odpowiednią mąkę, przygotować idealne ciasto i dodatki do pizzy, a także jak kontrolować wypiek na grillu. Oczywiście, nie zabraknie również informacji o różnych rodzajach sera, pomidorów i wędlin, które najlepiej pasują do twojej…
-
Wybieramy grilla i drewno do wędzenia
Chcesz zacząć wędzić z użyciem grilla? Nie wiesz jak zacząć? Wspólnie z nami wybierz idealnego grilla. Podpowiemy Ci również, jakie drewno będzie najlepsze do wędzenia. Zainteresowani? To zaczynamy! Jaki grill do wędzenia? Nasza propozycja to Grill węglowy Keg 5000 marki Broil King to wielofunkcyjne urządzenie 3 w 1. Grill węglowy KEG może służyć jako grill, wędzarnia oraz…
-
Karnawałowe dania z grilla – kaczka po azjatycku według Jerzego Sobieniaka
Uwielbiamy świętować, a jest ku temu okazja. Karnawał trwa w najlepsze, czas zaplanować coś dobre i oczywiście z grilla. Mamy dla Was coś specjalnego, kaczkę po azjatycku z warzywami według przepisu Jerzego Sobieniaka. Soczystą pierś z kaczki z chrupiącą skórką bez problemu przygotujecie na każdym rodzaju grilla. Zostawiamy Wam przepis i wskazówki przygotowania. Zostań królem imprezy…