Infolinia: 22 290 21 31
0

BLOG

  • Warsztaty: „Pizza zwana plackiem”- 22.04.2023

    Warsztaty: „Pizza zwana plackiem”- 22.04.2023

    Zapraszamy na warsztaty z robienia pizzy na grillu, prowadzone przez najlepszego specjalistę w tej dziedzinie – Jerzego Sobieniaka. Dowiesz się, jak wybrać odpowiednią mąkę, przygotować idealne ciasto i dodatki do pizzy, a także jak kontrolować wypiek na grillu. Oczywiście, nie zabraknie również informacji o różnych rodzajach sera, pomidorów i wędlin, które najlepiej pasują do twojej…

    Czytaj dalej…


  • Wybieramy grilla i drewno do wędzenia

    Wybieramy grilla i drewno do wędzenia

    Chcesz zacząć wędzić z użyciem grilla? Nie wiesz jak zacząć? Wspólnie z nami wybierz idealnego grilla. Podpowiemy Ci również, jakie drewno będzie najlepsze do wędzenia. Zainteresowani? To zaczynamy! Jaki grill do wędzenia? Nasza propozycja to Grill węglowy Keg 5000 marki Broil King to wielofunkcyjne urządzenie 3 w 1. Grill węglowy KEG może służyć jako grill, wędzarnia oraz…

    Czytaj dalej…


  • Karnawałowe dania z grilla – kaczka po azjatycku według Jerzego Sobieniaka

    Karnawałowe dania z grilla – kaczka po azjatycku według Jerzego Sobieniaka

    Uwielbiamy świętować, a jest ku temu okazja. Karnawał trwa w najlepsze, czas zaplanować coś dobre i oczywiście z grilla. Mamy dla Was coś specjalnego, kaczkę po azjatycku z warzywami według przepisu Jerzego Sobieniaka. Soczystą pierś z kaczki z chrupiącą skórką bez problemu przygotujecie na każdym rodzaju grilla. Zostawiamy Wam przepis i wskazówki przygotowania. Zostań królem imprezy…

    Czytaj dalej…


Ta strona wykorzystuje pliki cookies